Vertrouwde zorg aan huis

Zorg afgestemd op uw eigen wensen en situatie, dat is particuliere thuiszorg van Haghevoorde. Met persoonlijke aandacht leveren we de best mogelijke zorg die bijdraagt aan het behoud of verbetering van de kwaliteit van leven. Deze zorg financiert u op basis van uw persoonsgebonden budget; u doet uw eigen inkoop met eigen middelen. U bepaalt dan ook zelf hoeveel uur zorg u wilt ontvangen en op welke momenten. Dit kan 2 uur per dag maar bijvoorbeeld ook 12 of 24 uur durende zorg zijn. Ook zonder zorgindicatie maakt u gebruik van Haghevoorde Particuliere Thuiszorg

24-uurs zorg en verpleging 

Met 24-uurs zorg kan opname worden uitgesteld of soms voorkomen. Ook als uw situatie onverhoopt achteruit gaat kunt u met 24-uurs vaak thuis blijven wonen.

Verpleging

Bij u thuis verrichten zorgprofessionals medische handelingen en leveren wondzorg. Ook helpen zij u door medicatie klaar te zetten en/of insuline toe te dienen.

Dementiezorg

Als specialist in dementiezorg is onze zorg gericht op uw welzijn, structuur, zekerheid en begeleiding in uw eigen omgeving. Zo werken we samen aan veiligheid en vertrouwen.

Persoonlijke verzoring

U wordt ondersteund bij dagelijkse bezigheden als aan- en uitkleden, douchen en wassen maar ook bij het eten en drinken. Zo houdt u uw zelfredzaamheid op peil.

Huishoudelijke hulp

Professionals ondersteunen u in het huishouden. Zij zorgen dat uw woning netjes en hygiënisch schoon blijft. Zo voelt u huis altijd als thuis; ook als u zelf niet alles meer kunt doen.

Gezelschap

Gespecialiseerde dementiezorg gericht op welzijn, structuur, zekerheid en begeleiding in uw eigen omgeving. Zo werken we samen aan veiligheid en vertrouwen.

Persoonlijke begeleiding

Persoonlijke begeleiding helpt om grip op uw dagelijkse leven te houden. Afgestemd op uw situatie en behoefte helpt hij/zij structuur aan te brengen in uw leven.