Zorg met oog voor welzijn

In gesprek met patiënten en/of hun mantelzorgers kan het voorkomen dat u samen op zoek bent naar (acute) hulp aan huis. Dementie en bijvoorbeeld eenzaamheid komt bij de steeds vaker voor bij de ouder wordende bevolking. Meer mensen willen zorg ontvangen in de eigen vertrouwde omgeving. Het kan zijn dat mantelzorg te veel wordt of dat iemand meer zorg nodig heeft en niet wil verhuizen naar een verpleeghuis. Ook geven steeds meer mensen aan graag in de eigen woonsituatie te willen sterven. Particuliere thuiszorg biedt in veel gevallen uitkomst.

Haghevoorde is er om uw patiënten te helpen. Voor particulieren met een persoonsgebonden budget en/of eigen middelen bieden we persoonlijke zorg aan huis. Haghevoorde schakelt snel en waar mogelijk acuut.

Onze folder

Deel onze folder en breng uw patiënten en/of hun mantelzorgers op de hoogte van particuliere thuiszorg door Haghevoorde.

Contact met Haghevoorde

Voor overleg over uw patiënten en onze cliënten zijn wij op werkdagen telefonisch bereikbaar van 09:00 – 17:00 uur.

Acture zorgaanvraag?

Voor acute zorgaanvragen zijn wij 24 uur per dag bereikbaar op 070 – 301 02 60; ook als men nog géén cliënt is bij Haghevoorde Particuliere Thuiszorg.