Zoals het klokje thuis tikt, tikt het nergens

Als specialist in particuliere thuiszorg organiseren we dat u zo lang mogelijk kunt blijven wonen in uw eigen woning; op een veilige en comfortabele manier. Dit doen we door persoonlijke en betrokken zorg, verpleging en/of begeleiding, te organiseren in uw eigen vertrouwde omgeving. Als betrokken bemiddelaar leveren we zorg, door vriendelijke zorgprofessionals, van 2 tot 24 uur per dag.

Uw welzijn voorop

Naast kwalitatieve zorg leveren we zorg gericht op uw welzijn. We vinden het belangrijk dat er naast (medische) zorg ook tijd en aandacht is voor uw persoonlijke verzorging, gezelschap én een goed gesprek. Dit is dan ook een vaak gehoorde motivatie van de zorgprofessionals waar we mee samenwerken. Zij voelen zich verrijkt omdat ze bij Haghevoorde tijd hebben voor een persoonlijk gesprek met en extra aandacht kunnen hebben voor u als cliënt.

Ons team

Betrokken en deskundige professionals op het gebied van zorg, recruitment, planning en management vormen samen team Haghevoorde. Naast de zorgprofessionals waar we mee samenwerken hebben de eigen planners en het management ook een achtergrond in de zorg. Persoonlijke aandacht en betrokkenheid is dan ook de rode draad door onze organisatie. ‘Zoals het klokje thuis tikt , tikt het nergens’; dat maken we samen waar. U kunt zo lang mogelijk, veilig en comfortabel, blijven wonen in uw eigen vertrouwde omgeving. Door deze zorg voor u ervaren uw familie en/of mantelzorger(s) minder druk en belasting. Hierdoor kunnen zij u, als vanouds, weer bezoeken voor een goed gesprek of gezellig samen zijn.

Dat u als cliënt zo lang mogelijk, veilig en comfortabel, thuis kunt blijven wonen’ dat is waar ik voor sta. Ik begrijp dat er veel op u afkomt als u zorg aan huis nodig heeft. Haghevoorde is er voor u en uw mantelzorger(s). Ik voel me vereerd om Haghevoorde te vertegenwoordigen en kijk ernaar uit om, samen met mijn team, voor u de zorg te kunnen organiseren. Ik help u graag! 

Ken Joel Brito

Directeur Haghevoorde

Ons verzorgingsgebied

In de regio Rijswijk, Rotterdam, Delft , het Westland, Voorburg, Leidschendam, Den Haag, Wassenaar, en Leiden bemiddelen we in particuliere thuiszorg.

Heeft u zorg nodig en valt uw woonplaats binnen de regio maar buiten deze plaatsnamen? Neem dan gerust contact op via 070 – 301 02 60 of info@haghevoorde.nl. Samen kijken we naar de mogelijkheden binnen onze pool van zorgprofessionals.

Historie Haghevoorde

Onder bezielende leiding van Adriënne Steinebach en Marlon Kolff is Haghevoorde uitgegroeid tot een begrip in particuliere thuiszorg. In de regio groot Rijswijk associëren cliënten, hun familieleden en vrienden Haghevoorde met deze dames. Dat is een heel mooi en fijn gegeven. Want dat is wat betrokken zorg doet. Sinds 1 januari ’23 heeft Rolien van Groeningen de organisatie overgenomen. Sindsdien is Ken Joel Brito, als directeur, operationeel verantwoordelijk voor de organisatie. Voor Rolien en Ken is het een geweldige aanmoediging om al het moois dat Adriënne en Marlon hebben neergezet, met dezelfde bezieling voort te zetten en professioneel verder uit te bouwen.